Hundvalpar?

Det var en gång två hundar som bodde i Tjärnbacken i var sin bur. Hundarna hette Zeke och Lisa. Det råkade vara så att hunden Lisa löpte och hunden Zeke tyckte att hon luktade så gott och såg så snygg ut, han ville så gärna komma och hälsa på Lisa i hennes bur. Så en dag när Lisa luktade som godast var Zeke bara tvungen att träffa henne, men hur han tog sig dit är ett mysterium. Det går rykten om att han lyckades he sönder hundkojan och på det sättet komma till Lisas bur. Men i alla fall hade han tagit sig dit på något sätt.


En dag när hundarnas husse kom hem från jobbet såg han att Lisa och Zeke satt ihop. Hussen tänkte att ”nu är det bara att fara till veterinären och ge Lisa en så kallad abortspruta”, för inte kunde ju han ta hand om en massa hundvalpar mitt i Februari. Men nu var det så, att hussens frus lådsaspappa hade en så stor lust att ta hand om valpar att det blev så. Alltså ingen spruta till Lisa, och massor med små och söta hundvalpar till familjen i Tjärnbacken.

Hussen som heter Tommy skulle bara ta hand om valparna i ungefär en månad, sen skulle lådsashussen ta hand om dem tills de kan vara utan mamma Lisa.

Nu är det bara att hoppas på att det har blivit valpar i Lisas mage. HOPPPAAAS!



Lisa och Zeka



  Kommentarer
Postat av: Adina

Shiit! Nu får man bara hoppas att det finns valpar i Lisas mage! :D Gud vad kul!!!

2009-12-20 @ 22:30:16
Postat av: hussens fru

Vilken tur att hussens frus slossats pappa är snäll.Det blir kul med hundvalpar i Tjärnbacken.

2009-12-20 @ 23:24:42
Postat av: Anonym

hoppas det blev valpar

2009-12-21 @ 10:27:06
URL: http://moonbell.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
 
RSS 2.0