Lush

www.lush.se alltså :







Dream Cream har varit en av våra bästsäljare från starten och det tack vare att vi tagit allt som vi kunde komma på som lugnar och vårdar huden och blandade det till en utsökt hudvårdare på burk! Havremjölk, rosenolja, olivolja och tea treeolja är några av ingredienserna!




Rehab är som många av Lush riktigt bra produkter gjord på Lush´s sensationella, organiska enzymrika bas, men denna gång är det annorlunda. Här kombinerar vi alla exotiska frukter med återfuktande jojobaolja, mandelolja och olivolja som ökar ditt hårs styrka, hjälper till att mildra skador på dina kära strån och får det att glänsa. Rehab är gör även ett finfint jobb i din hårbotten, vilket inte är att förglömma! När du använder Rehab märker du att den ger dig inspiration att leva på ett bättre sätt...du glömmer bort dina bekymmer eftersom Rehab verkar livgivande och återfuktande, glänsande, hoppande glad och doftande av tropiska frukter och givmilda vegetabiliska oljor. Skaka flaskan innan användning (så väcks alla dess fantastiska egenskaper till liv), massera in den noga i blött hår och skölj ur...ingen kommer någonsin märka att du tidigare misskötte ditt hår. Kombinera med Retread balsam för superdupereffekt!


Tre ord: choklad läpp balsam. Du behöver egentligen inte veta mer, eller hur! Men, vi skulle kunna berätta att Helen smakade på alla ingredienser från olivoljan till den belgiska chokladen (det är ett tufft jobb men någon måste göra det) för att försäkra sig om att allt smakade supergott! Ingredienserna i det här läppbalsamet vispas ihop till en krämig, luftig och smörig konsistens som får dina läppar att bli alldeles mjuka och smaka choooooklaaaaad! Försök att inte slicka bort allt på en gång!




Liten, enkel och smidig parfym som är lätt att ha med överallt! Dofta fantastiskt av vanilj, jasmin och tonkaböna absolut genom att applicera den på dina handleder, bakom öronen och på halsen.












Det här gillar vi !

(Både bilder och text är från Lush's hemsida)
www.lush.se



  Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
 
RSS 2.0