ja fyfan.....

OMG! terrorattentatet i Stockholm skrämmer livet ur mig.. så j*vla läskigt asså, kan inte fatta att sånt här faktiskt kan hända i vårt trygga Sverige. Nästa alla rubriker i aftonbladet och expressen handlar om bomdådet i lördags, alla pratar om det.. SVINLÄSKIGT! vad har hänt egentligen? varför händer sånt här? Läste på eftonbladet igår att nya hot har skickats riktiat mot hela europa, det stod att "Räden mot Stockholm är ingenting annat än början på en ny era för vår kamp, där Europa kommer att utgöra fältet för våra slag”. Hur ska man tolka det? betyder det att dom kommer att slå till igen? hur som helst så tycker jag att det börjar bli obehagligt nu.. borde man inte kunna vara trygg i sitt eget land?!

 

 


  Kommentarer
Postat av: Amanda

För att svara på frågan varför händer sånt här, så, de är muslimska extremister. De tolkar det som sker i afghanistan just nu som jihad-heligt krig, och så vitt jag förstår, är jihad något som koranen accepterar.

Vad gäller om vi ska vara trygga i vårat eget land eller inte; vi får inte bli rädda för dem. Det är ju i princip som att ge dem segern. Och vi får inte börja se ner på alla islamister; fördomarna mot islam får inte bli större, för det kommer bara att göra situationen ännu värre.

Och sen ska man ta allting som står i aftonbladet och expressen med en nypa salt, visserligen är de våra största kvällstidningar men deras reportage är ofta långt ifrån sanningsenliga. :)

2010-12-17 @ 11:30:34

    Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
 
RSS 2.0