Händelserik helg.

Den här helgen har det hänt mycket.
Det började så här. Jag tränade, for hem, åt och duschade. Sen kom Jobi, Elmil och Patrik. Vi for och sladdade med eporna på Kanisparkeringen.. Efter ett tag for Patrik hem så vi hade bara Jobis epa kvar att åka i. Så vi var altså tre i Jobis epa. Efter ett tag så kom polisen och kollade vad vi gjorde. Vi hade sådan otur att det var Emil som körde epan just då polisen kom och han har inget körkort. Så det blev så att Emil fick sitta i polis bilen och prata med dem i ca. en timme och så pratade dom lite med Jobi. Sen kom Emils mamma och hämtade han, och polisen bara for utan att säga något mer till oss. Vi vet inte vad som kommer att hända nu, om vi får nå böter eller något. Men sen for jag och Jobi till Emil och pratade lite med han och sen for jag hem. Jag kom hem ca. 02.00. Det var Fredagen.

Lördagen steg jag upp 07.30 för att jag skulle fara och kolla på skotercross SM eller jag satt i Seketariatet. Hela tävlingen blev försenad tre timmar så att det inte blev några finaler för killarna, de lade bara ihop poängen på heaten de hadde kört. Tjejerna körde deras andra tävling i SM, de hade tidigare kört i Östersund. Och det blev min och Jobis Elina Öhman som vann tävlingen i helgen! SM finalerna ska dom köra senare i år. Och Jim Andresson kom på sjunde plats i sin klass efter att ha kraschat i starten. Om han inte hade kraschat hade det gått bättre för han. Men men, det kommer fler tävligar. Sen när det var prisutdelning fick jag dela ut prisen och kramar fick jag av alla.

Efter tävlingen for jag och Jobi hem till henne och vi fixade oss lite för att vi, Patrik, Elina, Jim och Emil skulle på en fest i Lillträsk. Men vi var inte där länge. Vi for hem till Jobi istället, och alla somnade i soffan.

Idag (Söndag) vacknade jag och Jobi klockan 12. Vi steg upp åt frukost. Ca. 14.30 kom Emil och Jim, och senare kom Matilda också. Klockan 18.30 for jag på gympan och tränade min grupp. Matilda, Emil, Jim och Jobi kom och lekte på gympan ett tag medans jag var tränare. Sen for jag hem och åt lite mat. Nu sitter jag här och ska snart sova.

Tyvär så har jag inga bilder av helgen.




  Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-01-31 @ 22:48:31
Postat av: Jim :D

najs ;) jag läste den :)

2010-01-31 @ 22:49:51
Postat av: Matilda

Jag läste oxå ;D

2010-02-01 @ 16:01:58
Postat av: jobi

jag med, men för länge sen :D eller ja, 1 minut efter du skrev den.

2010-02-02 @ 17:27:12
URL: http://lilllajohannna.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hahah, bra att ni läste den :D

2010-02-02 @ 19:37:59
URL: http://brunetternabloggar.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
 
RSS 2.0